Reiki Master Retreat i sköna Frankrike 11-16/10 2018

Ibland behöver vi resa bort för att  hitta hem.

Ibland behöver vi byta miljö för att hitta inspiration.

Det här är resan för dig som är Reiki Master och som utbildar eller tänker börja. Följ med oss till Flodhuset i pittoreska Bize-Minervois och njut i fyra dagar av healing och meditationer, inspirationsföreläsningar och workshops. Det här är den lugna platsen som du letat efter! Koppla av, koppla ner och bli fri från stressen vi har i vårt upptagna hektiska samhälle. Njut av de andliga fördelarna med Reiki och att umgås med andra Reiki Masters som gärna delar erfarenheter och kunskap. Förkovra dig och bli ännu vassare i din roll som lärare.

Ämnen vi kommer att gå in på är:
– pedagogik, hur funkar vi människor?
– kursupplägg, hur gör jag för att få självständiga, trygga elever?
-svåra samtal, hur hanterar jag allt som kan komma upp på bästa sätt?
-dokumentation av behandlingar, vad behövs och varför?
m.m

Vi kommer att ha Flodhuset som bas. Där finns utrymmen för energiutbyte, meditationer och workshops och ett härligt, stort kök där vi tillsammans äter frukost och fikar.

Vi kommer även att röra oss i omgivningarna och uppgradera och stämma in våra energier med Moder Natur. Bize är i allra högsta grad en andlig plats med starka energier. Bad och meditationer i och vid floden är både renande och helande på många nivåer.

Vi lovar sköna, stressfria dagar, god mat och givande samtal. Du reser hem med resväskan fylld av ny energi, inspiration och minnen av skratt och gemenskap.

Intresseanmälan gör du här  
Du får då ett mail med mer information om program, kostnad och tider.

Läs mer om Flodhuset och omgivningarna här

Vi är måna om att varje deltagare ska få ”det där lilla extra” därför blir vi en liten grupp på max 8 deltagare. I mailet står hur du säkrar din plats. 

Varmt välkommen att höra av dig!

Anki och Jens