Attraktionslagen eller Reikiflax

Attraktionslagen funkar!

I morse var jag ute på min vanliga joggingtur. För första gången på flera, flera veckor regnade det och det kändes svalt och otroligt skönt. Jag njöt av dofterna och stillheten som alltid infinner sig innan Stockholm vaknar.

Jag sprang också och tänkte på Reikiflax eller om du vill, attraktionslagen. På att det verkligen funkar. Om du läst Anna-Sofias inlägg om Reikiflax, så vet du vad jag menar. Funderade över hur jag skulle sprida budskapet på något bra sätt. Locka fler att faktiskt förstå och anamma denna enkla lag i sitt liv. Börja använda Reikin i vardagen och få den hjälp och guidning som många, eller vi alla, så väl behöver.

Har märkt att en del fnyser och viftar bort enkelheten och jag vill ju så gärna att fler ska våga testa, våga köra på och våga leva med mer lycka i livet. Funderade vidare på hur jag skulle nå ut till fler, dela med mig av allt jag fått till mig sedan jag på allvar började be Reikin och Universum om hjälp.  Hur skulle jag nå ut?

Några timmar senare ringde Expressen. Han hade sett regnfilmen som jag lagt ut på FB och undrade om han fick använda den? Trodde det var ett skämt först, men visst, vassegod.

Sen ringde Aftonbladet. Hade samma fråga. Och plötsligt har några tusen människor sett en Hälsodesigner skratta lyckligt i strilande regn. Och jag får än en gång ett tydligt bevis på att Universum är med och Attraktionslagen fungerar. Amen!

Regnlycka