Mät din rörlighet – designa din träning – nå dina mål!

För ett tag sedan hörde jag talas om 1080Map. Ett unikt, effektivt och korrekt testsystem för att bestämma en persons grundläggande förmåga att röra sig. Jag blev jättenyfiken.

Systemet är baserat på kombinationer av rörelsemönster i hela kroppen. Testet ger dig en profil som avgör vad som behövs för att förbättra din rörlighet, stabilitet, hastighet, kraft och uthållighet för antingen atletisk förmåga eller vardaglig funktion.

I helgen hade jag äntligen möjlighet att gå utbildningen och undersöka om det verkligen var så bra som det verkade?

Förutom en teoretisk grund var det mycket praktik. Vi gjorde massa tester. På varandra. På oss själva. Hit och dit. Upp och ner tills kropparna var ordentligt möra.

Min nyfikenhet övergick i säkerhet och 1080Map är precis det verktyg jag vill erbjuda dig som kund. När du kommer till mig så kommer detta test vara det första du får göra. Det ger oss ett utgångsläge för att hitta träningsprogram som passar för just din kropp, med dina förutsättningar. På det viset vet både du och jag att du inte lägger tid och energi på fel saker, utan når dina mål med bästa möjliga resultat.

När du gjort testet går vi igenom analysen och du får direkt feedback från 1080 MAP Cloud Based Client Management System. Här kan vi också mäta dina resultat över tid, på detaljerad nivå eller genom att använda en sammansatt rörelsepoäng.

Jämförelser kan också göras mot hela databaspopulationen baserat på kön, ålder, sport och prestationsnivå.

Jag blev helt såld på detta och vill att så många som möjligt ska få möjlighet att prova. Därför erbjuder vi testet, analysen, tips på rörelser samt uppföljning för endast 200 kr under september. (ordinarie 850 kr)

Kontakta oss så hittar vi en tid. 
Välkommen!!!