Anki Josefsson Holmström

Hälsodesigner, Holy Fire III Reiki Master Teacher, BodySense terapeut, Psykosyntesterapeut under utbildning, Personlig tränare/Coach,

Mitt fokus – din helhet

För några år sedan föddes idén till ett eget företag. Jag ville att hela människa skulle stå i fokus. Alla tusentals möten med olika människor genom åren visar på att det är svårt med förändring, vilken som helst i livet, om inte helheten är med. Stressen och pressen bara ökar i vårt samhälle. Vi ska klara så himla mycket själva och kunna ta in och sortera i all information som öses över oss. Detta kan leda till stor förvirring och uppgivenhet.
All kunskap är utan nytta om vi inte gör något vettigt med den. Sätter ihop den. Får den att funka för var och en av oss.
Träning och hälsa har alltid varit en del av mitt liv. Utbildningen till personlig tränare med hälsoprofil kändes helt naturligt, likaså att bygga på med friskvårdsmassörutbildning.

Nyfikenheten på vårt psyke, våra beteenden och hur vi kan bli våra bästa jag har drivit mig att utbilda mig till Psykosyntesterapeut. Jag är nu i slutfasen och du kan gå som praktikklient hos mig till reducerat pris.

Energiarbete

1994 gick jag min första healingutbildning. Jag kommer ihåg hur fascinerande det var att förstå mer om energierna som omger oss, energiblockeringar i våra kroppar och att det kan kännas i händerna var och hur dessa energiblockeringar ska lösas upp. Min nyfikenhet och intresse var väckt.

Åren som följde arbetade jag som polis. Jag hade stor nytta av min känslighet när det gällde energier och intuition. Den hjälpte mig i farliga situationer, i samtal med både målsäganden och misstänkta och hjälpte mig hjälpa de som hamnat i samhällets utkant.

Mitt sätt att hjälpa

Det som varit genomgående i mitt liv är just drivkraften att hjälpa andra. När jag efter 23 år som polis bytte bransch till IT branschen blev ett naturligt fokus förändringsledning och att hjälpa medarbetare i omorganisationer, förändringar och uppgraderingar av IT stöd. Mycket av uppdragen handlade om coaching, både av chefer och medarbetare, individuellt eller i grupp. Hitta gemensamma drivkrafter och mål för att må bättre i vardagen.

De som kommer till mig har ofta testat många olika behandlingar tidigare. De har fortfarande ont, är kanske fortfarande deprimerade och vill må bra, en gång för alla. Jag inkluderar din helhet i mina behandlingar. Din fysiska kropp, emotionella, mentala och den andliga. Enligt mina erfarenheter så går det inte att bara arbeta med en del. Alla ”kropparna” behöver bli lyssnade på. Det behövs en helhet  och många gånger kanske det inte alls är kroppsdelen som smärtar som behöver behandling.

Smärta går oftast att komma till rätta med på olika sätt, men det finns inte ETT sätt. Alla är vi olika med olika behov och ”ryggsäckar”. Vi vill olika saker i livet och har olika förutsättningar. Det jag vet, är att du har alla resurser och en enorm potential inom dig. Det har vi alla! Jag hjälper dig på olika sätt att hitta den igen. Att bli versionen av ditt bästa jag och hitta ditt livssyfte.

Om du inte är lycklig, inte lever det liv du borde leva, inte har de relationer omkring dig som du borde ha, är du varmt välkommen att boka in en första konsultation.
Den kostar inget och den ger oss en bild av vart du befinner dig och vad du vill, för dig själv, framöver.
Du har viljan och motivationen till förändring. Jag har kunskapen och verktygen hur det ska gå till.
Tillsammans gör vi skillnaden!!

Sagt om mig

”TIPS för själen! <3
Igår var jag på en bodysense-behandling hos Anki JosefssonHolmström, det var fantastiskt! Hon blandar massage, healing och andra tekniker och känner in vad kroppen behöver mest just nu och hittar det som behöver komma upp och hjälper dig igenom detta. Kan varmt rekommendera!”

”Tack för en fantastisk behandling som tog mig till en ”magisk plats ” 🙂 Tänk så lätt du kan få en att tänka på ett annat sätt, känns som jag kan andas igen. Kramar ”

”Anki är utan tvekan den mest mångsidiga terapeut/coach jag gått till. Hennes kombination av bred kunskap, professionalism och djupt engagemang är unikt och något jag inte tidigare upplevt. Jag rekommenderar henne därför till precis alla.” Malin

”Tårarna kommer av tacksamhet att jag börjar kunna möta mig själv och det jag tänker finns där för mig. Jag vet inte vem jag ska tacka för att jag mött dig. Detta har gjort att jag på riktigt öppnat upp för något nytt. Jag börjar få med hela mig, både hjärna, hjärta, själ och kropp.
Ha en fin helg kram K”

”Tack så hemskt mycket för senast! Hjälpte såå otroligt mycket o magkatarren är helt borta! Du e bäst!! 🙌🏻

Välkommen att höra av dig för ett första möte!

Assent AB Intergritetspolicy