Assent AB Integritetspolicy

Som kund hos oss, eller om du på annat sätt kommit i kontakt med Assent har du lämnat din e-postadress till oss. Om du köpt tjänster/deltagit i kurser och på möten så har du även lämnat din postadress samt telefonnummer till oss. Vi uppfattar detta som att du samtycker till att vi hanterar och lagrar dessa uppgifter.

Vi har ett register som innehåller kontaktuppgifter som vi använder för utskick och nyhetsbrev. Nyhetsbrevet skickas ut med oregelbundna mellanrum. Registret används även vid bokning/avbokning/påminnelse om bokade behandlingar, möten och kurser.

Indirekta register

  • Om du bokar via bokadirekt.se hanterar deras register dina uppgifter
  • Om du Swishat betalning till oss vid något tillfälle har SEB dina uppgifter.

Det är viktigt för oss att du som kund och som prenumerant på nyhetsbrev kan känna dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Vi har tydliga riktlinjer för hur vi sparar personuppgifter samt hur vi använder oss av dem. Du kan till exempel vara säker på att vi aldrig kommer att dela med oss av dem eller sälja dem till tredje part.

Du kan närsomhelst avsluta din prenumeration på Assents nyhetsbrev, använd enklast funktionen längst ner i nyhetsbrev en. Vi hoppas förstås få behålla dig som nyhetsbrevs-prenumerant och kund så att vi kan fortsätta att tipsa dig om våra tjänster och ge dig fortsatt bra hälsotips!

Uppdaterad maj 2018