Under coronapandemin kan du även boka denna behandling på distans och få 50% i rabatt. Varmt välkommen att boka via assent.bokadirekt.se

Energibehandling/Reiki Holy Fire III

Reiki (Universell Livsenergi) är grunden för energibehandlingen.
Holy Fire III är ett tillägg till den traditionella Usui Reiki energin. Holy Fire ger tillgång till den högsta kärleksfrekvensen som vi kan tillgå här på jorden. Reikibehandlingar kan även tydliggöra gamla mönster som behöver brytas, hitta och få kontakt med det autentiska Jaget och skaffa sig en förståelse kring syftet med att vara här på jorden.

Jag är Holy Fire III Reiki Master och medlem i ICRT (Internationell Center for Reiki Training) samt Förenade Reiki förbundet i Sverige.
Jag erbjuder Reikihealing med Holy Fire-tillägget och det ger dig en helande energi på en högre frekvens än traditionell Usui Reiki.

Healing, generellt, är en energigivande och varsam beröring med långt djupverkande effekt. I healing används kroppens hela läkningssystem vilket innehåller energi som berör människans alla nivåer: mentalt, fysiskt, emotionellt och andligt. Vid healingens beröring startar läkeprocesser som möjliggör ett återställande av de obalanser som uppstått i människan som helhet.

Healing används på sjukhus i stora delar av världen bl.a. i England, Tyskland och USA.

Reiki är en japansk teknik. Behandlingen är smärt- och stressreducerande och har en djupt avslappnande effekt.

Den som får en Reikibehandling ligger ner, under en filt, med kläderna på. Jag placerar mina händer på bestämda ställen på eller över kroppen. Det unika med Reiki som terapeutisk form är att den på ett enkelt sätt behandlar både kropp, själ och andlig medvetenhet.

Läs gärna mer på Secourongs hemsida

https://secourong.com/reiki-healing-energi-behandlingar/energibehandling/ 

eller på Reikiförbundets hemsida

https://www.reikiforbundet.se/

Alla kan lära sig Reiki. En del går kurs för att hjälpa sig själv och för sin egen personliga och andliga utveckling. En del går kurs för att hjälpa andra. Läs gärna mer om våra reikikurser här.

Du kan använda din friskvårdspeng för stressreducerande behandlingar.

Välkommen att höra av dig så hittar vi en tid för din stund!