Reiki i Parrelation

Vi vet hur värdefullt det är med Reikins kraft i vårt äktenskap. Den för oss närmare varandra, ger oss den där extra lyhördheten och en förmåga att vara tydligare i vår kommunikation. På något sätt blir attraktionen starkare, intimiteten djupare och kärleken större.

Som det första paret i Sverige erbjuder vi nu Reikikurser för par.
För mesta möjliga kvalitet är platserna begränsade till max 3 par per kurs.

Innehåll
Kursens innehåll motsvarar grundkurs 1 i Usui Reiki System och Holy Fire III. Vi kommer att fokusera både på dig som individ och på er som par. Vad gör just er relation så speciell och vilken potential har ni att utveckla en djupare, mer hållbar relation? En utvecklad intuition och lyhördhet inför varandra skapar förutsättningar för trygghet. Med fullständig trygghet i sig själv och i relationen går det att lägga energin på det som istället hjälper er att utvecklas. Vi kommer bl a att gå igenom olika kommunikationsstilar och drivkrafter. Det blir mycket övningar som ger dig som individ en personlig utveckling, vilket i sin tur bidrar till att er relation når nya nivåer. Hör av dig för mer information!

Nästa kurs för par:

Ingen planerad just nu. Är du och din partner intresserade så hör av er.

Varmt välkommen

Plats: Vita Vera i Midsommarkransen

Pris: 2.500 kr per person

Har du redan gått en Reikikurs och nu vill gå tillsammans med din partner får du 50% rabatt på din avgift.

Anmäl er här!!

Varmt välkommen till en härlig helg i kärlekens och Reikins kraft

//Anki och Jens

Lite om oss:
Jens Josefsson Holmström
Jens har en bakgrund som programmerare och IT-konsult. Han är diplomerad psykosyntesterapeut och auktoriserad counseler. Jens är en eftertraktad föreläsare och utbildare och har bl a jobbad med Räddningstjänsten, Svenska kyrkan, Kommun och landsting med utbildning och krishantering. Sen i maj 2018 är han även Holy Fire III Reiki Master/Teacher. Jens jobbar med hållbar utveckling av organisationer, grupper och individer.

Anki Josefsson Holmström
Anki har en bakgrund som polis och förändringsledare. Som fd.lärare på Polishögskolan har hon bred erfarenhet av utbildning, lägga upp och leda kurser samt handledning i svåra samtal. Hon jobbar idag som Hälsodesigner och hjälper människor hitta tillbaka till sin balans och sin egen självläkning. Anki har varit Reiki Master/Teacher sedan 2005 och sedan maj 2018 även Reiki Master/Teacher i Holy Fire Reiki III.