Personlig träning

Idag vet alla att vi behöver röra på oss regelbundet för att må bra. Hjärnforskare är överens om att rörelse är ett suveränt hjälpmedel mot stress, depression och minnesproblem. Det handlar om din livsstil och vilken livskvalitet du vill ha på ålderns höst. Att regelbundet utmana dina muskler, höja pulsen och träna din balans skapar de bästa förutsättningarna. Och min roll är att få den stunden så rolig och inspirerande som det bara går. För då vill du röra på dig igen.

Det är viktigt att vi utgår från dig när vi lägger upp din rörelseplan/träningsprogram. Därför börjar vi alltid med en test på 1080MAP – mattan. Testsystemet 1080MAP™ är det enda webbaserade tre-dimensionella testsystemet av funktionella rörelsemönster som är validerat, standardiserat, mätbart och säger något om prestation och dold potential.

Resultatet visar vad du behöver börja lägga din energi på. Vilken del av din kropp behöver mer rörlighet, mer styrka? Har du den balansen du behöver? Du får med dig 3-4 övningar hem. På återträffen, efter ca 3 veckor gör vi ny test och mäter resultatet. Målet är att du ska blivit både smidigare, starkare och mer balanserad. Ev smärta har försvunnit och du känner en nyvunnen frihet. Du lärt känna din kropp på ett nytt sätt och fått nya insikter som hjälper dig resten av livet.

Vill du fortsätta träna för mig lägger vi upp ett rörelseprogram som passar dig, efter dina förutsättningar, ditt livspussel och dina mål. Vill du dessutom gå ner i vikt så kombinerar vi rörelsen med näringslära och som sista pusselbit säkerställer vi att vilan och din återhämtning blir precis så som du behöver för att hitta din nya hållbara livsstil.

Välkommen att höra av dig så hittar vi en tid för att designa just ditt upplägg!

Du kan läsa mer om Athletic 1080map testsystem här