En första konsultation!

Vid vårt första möte går vi igenom din nuvarande livssituation, vad du vill och dina förutsättningar. Du kanske har tydliga mål som du vill uppnå? Eller så vet du bara att du vill må bättre i din vardag, men kanske vet du inte riktigt hur? 

Tillsammans tittar vi på din helhet. Vi ser vart dina styrkor och din dolda potential kan finnas. Du får redan i första mötet några verktyg med dig att jobba vidare med. Kanske blir du nöjd så eller kanske vill du boka in fler tillfällen där vi kombinerar ihop rörelse, stressreducering och helande behandlingar i en kombination som både passar för just dina förutsättningar och som även blir hållbar över tid. 

Första mötet tar ca 45 minuter och kostar inget. Du förbinder dig inte till något. 

Vi håller till på Balanscenter, Brännkyrkagatan 111b, Söder eller på Hälsostudion i Gröndal.
Vi kommer också gärna till dig.
(Då tillkommer restidskostnad)

Välkommen att boka in dig på en första spännande konsultation! Klicka här!

Personlig träning

Det finns lika många åsikter om varför man ska träna som det finns ursäkter för att inte röra på sig. Personlig träning ska vara just personlig. Därför börjar vi första mötet med en test av dig och ditt rörelsemönster på en Athletic 1080Map matta. Där ser vi vad du behöver stärka, balansera upp eller vart rörligheten i din kropp behöver ökas. Allt i syfte att du ska ha en funktionell kropp i vardagen. En kropp som är den resurs den ska vara och inte ett hinder. Få den kropp du förtjänar.

Vi lägger upp ett rörelseprogram som passar dig efter dina förutsättningar och ditt livspussel.

Välkommen att boka in ditt första pass!

Behandlingar

HELANDE MASSAGE

Helande massage är en lugn och metodisk massageform som kan hjälpa till att nå en djupare ro och stillhet, samtidigt som känslan mellan kropp och själ fördjupas.
Ett sätt att sjunka in i sig själv och bli medveten om vad som faktiskt rör sig i vårt inre.
Metoden kan ses som en form av friskvård för kropp och själ.

Spänningsvärk kan uppstå på grund av felaktiga arbetsställningar. Lika ofta kan en inre stress och oro leda till värk ibland annat huvud, nacke och axlar.
Att lära sig koppla av genom massage med healing kan vara ett sätt att råda bot på det onda.

ENERGIBEHANDLING / REIKI

Den som får en Reikibehandling ligger ner, under en filt, med kläderna på. Jag placerar mina händer på bestämda ställen på eller över kroppen. Det unika med Reiki som terapeutisk form är att den på ett enkelt sätt behandlar både kropp, själ och andlig medvetenhet. Den hjälper dig att gå ner i ett avslappnat tillstånd som aktiverar din självläkningsprocess. 

Du  kan använda din friskvårdspeng för healing och stressreducerande behandlingar.

Välkommen att boka in dig!

 

Mental träning 10 träffar kommer att ha nytt tema varje vecka

Vi kombinerar samtalen med energibehandlingar och kroppsterapier. Kombinationen att jobba med helheten har visat sig vara oslagbar. Vi kommer också att prata kost, och fysisk rörelse. 

Mellan träffarna kommer du att ha hemuppgifter för din mentala personliga utveckling att fördjupa dig i samt eget rörelseschema att följa.

Inga förkunskaper krävs. Det som behövs är motivation och en vilja att verkligen komma tillrätta med din hälsa. Vilja att ge järnet under 10 träffar och skapa den livsstil och det mående som just du vill ha, varje dag, så länge du lever. Verktygen du lär dig är enkla och på samma gång kraftfulla. Du kommer att ha nytta av dem resten av livet. 

Varmt välkommen att investera i din egen hälsa!