Helande massage med Reiki och Regndroppsteknik

När kroppen säger i från med smärta i muskler och värk i leder. När du känner dig utmattad, stressad har svårt att gå ner i varv, kanske med sömnproblem om följd.
Då är du varmt välkommen på en behandling hos oss!

Vi kombinera tre fantastiska behandlingar.
– Massagen stryker, trycker, töjer och går på djupet i muskulaturen.
– Reikin fyller på med energi och balanserar och stabiliserar.
– Regndroppsteknik med eteriska oljor som har en stärkande effekt på immunförsvaret och hjälper kroppen att bekämpa oönskade bakterier och virus. Eftersom de eteriska oljorna även verkar på känslocentrum i hjärnan via doftsinnet, är Regndroppstekniken också en mycket välgörande behandlingsform för att avhjälpa oro och stress och åstadkomma känslomässig läkning

Med andra ord: En behandling för både kropp och själ.

Vi fokuserar på rygg, nacke och axlar eller någon annan kroppsdel som besvärar dig. Det är en lugn och metodisk massageform som kan hjälpa till att nå en djupare ro och stillhet, samtidigt som känslan mellan kropp och själ fördjupas. Ett fantastiskt sätt att sjunka in i sig själv och bli medveten om vad som faktiskt rör sig i ditt inre. Ditt parasympatiska nervsystem och din kropps självläkande förmåga kickar igång.

Nu använder vi även en värmemadrass som ger en hälsosam djupvärme med hjälp av infraröda värmevågor.

Madrassen är fylld med Ametist stenar. Ametist sägs öka energin och vitaliteten i kroppen och sinnet och att regelbunden användning av ametistmadrass kan reducera stress, ångest, kortisolnivån i kroppen.
 
Varm stenterapi, används ofta tillsammans med massage och är djupt avkopplande. Den långsamma frisättningen av värme från stenarna stimulerar och slappnar av kroppen. Detta hjälper musklerna, har en detox effekt och hjälper kroppen att läka. Varm stenterapi med infraröd värmemadrass mjukar också upp spända muskler, lindrar smärta, och ger en avslappnande känsla samt ökar välbefinnandet. Avslappningen sprider sig genom vävnaderna, och reducerar stress.
 
Medicinska åkommor som sägs lindras av en värmemadrass med IR
• Stress och stelhet.
• Dålig blodcirkulation.
• Ryggsmärtor, muskelsmärtor och ledvärk.
• Migrän, nackstelhet och huvudvärk.
• Depression, ångest och sömnsvårigheter.
• Fibromyalgi och kronisk matthet.
• Högt blodtryck.
• Artrit.
• Bronkit astma/COPD.

Välkommen att boka in dig för Din egen stund!