Grundkurs i Medveten självläkning

NY TYP AV KURS! Provapåtillfälle 27 juni kl 18.00-20.00. 100 kr (går till barncancer fonden)

Stärk din självläkande förmåga med ReikiYoga
Tanken är enkel. När vi tar hand om oss själva så mår vi bättre. Mår vi bättre, mår vår omgivning bättre, som ringar på vattnet och inte svårare än så. Det finns många sätt att ta hand om sig på och var och en behöver hitta sitt. Att ge sig själv en stunds Reiki, att lyssna inåt, hitta klarhet, lugn och harmoni är ett både effektivt och enkelt sätt. Din kropp får en möjlighet till återhämtning, ditt självläkande system går igång med ett aktiverat parasympatiskt nervsystem, stressen släpper och skadliga ämnen som far omkring i ditt blodomlopp får hjälp att lämna.

Under fyra torsdagar i september går vi igenom grunderna i hur du hittar tillbaka till din självläkande förmåga. På yogamattan får du möjlighet att lyssna inåt, släppa det du inte vill ha längre, bli av med stelhet och smärta och känna lugn, glädje och frid.

Du kommer lära dig:
– funktionell healingteknik med Reiki Holy Fire III
– stretchövningar och handmassage för dina händer och handleder
– andningsövningar och hur du aktiverar diafragman
– balansering av dina energikanaler
m.m

Vi jobbar med våra händer och handleder
Du blir mjuk, stark och smärtfri

Vi gör också guidade meditationer/upplevelser

I dessa meditationer går du in i en process av inre upptäckt och personligt helande. Du kommer att träffa dig själv på olika medvetandenivåer. För varje meditation du gör avslöjas en aspekt av din unika historia, känslor, motivationer, avsikter och skuggor. När du möter ditt jag och ditt högre själv kommer du få svar på dina frågor från ditt eget hjärta. Reiki inbjuder till andlig vägledning. Läkning sker när du upptäcker din inre värld.

Reiki kommer ge en tydlig och klar vägledning om vart du är på väg. Helt enkelt en process för vårt inre själv att uttrycka sig. Tillsammans skapar vi en arena och en möjlighet att öppna våra hjärtan och se vad som är gömt inuti.

Praktisk information:
Starttid är 18.00. Du behöver vara på plats och landa på yogamattan senast 17.50. (dörren låses 18.00 så kommer du senare kommer du inte in)
Ha på dig mjuka sköna kläder som du är bekväm i. Rörelserna vi gör är enkla att utföra, sittandes, stående och liggandes på mattan. Du kommer att ha tillgång till filtar och kuddar så du kan göra det bekvämt för dig, allt för att din stund ska bli så givande och läkande som det går.
Målgruppen är kvinnor i alla åldrar.
Du behöver inte ha några förkunskaper utan kom som du är. Alla har vi en självläkandeförmåga inom oss och du behöver inte ha gått någon Reikikurs innan.

Plats:
Hälsostudion i Gröndal, Stockholm. Maskinistgatan 1. Närmaste T-bana, Liljeholmen och promenad 8 minuter alt. ta tvärbanan till hållplats Gröndal.

Tillfällen:
5/9, 12/9, 19/9 samt 26/9 kl 18.00-19.30

Pris:
1.200 kr
Om du bokar dig och betalar innan 30/6 får du 25% i bokatidigtrabatt.
(för företag tillkommer moms)

Varmt välkommen!