Grundkurs i Medveten självläkning

Stärk din självläkande förmåga!
Tanken är enkel. När vi tar hand om oss själva så mår vi bättre. Mår vi bättre, mår vår omgivning bättre, som ringar på vattnet och inte svårare än så. Det finns många sätt att ta hand om sig på och var och en behöver hitta sitt. Att ge sig själv en stunds Reiki, att lyssna inåt, hitta klarhet, lugn och harmoni är ett både effektivt och enkelt sätt. Din kropp får en möjlighet till återhämtning, ditt självläkande system går igång med ett aktiverat parasympatiskt nervsystem, stressen släpper och skadliga ämnen som far omkring i ditt blodomlopp får hjälp att lämna.

Sagt om kursen:
”Tack för att jag fick prova denna form av närvaro och medvetenhet🙏 💜❤️🙏
”Välgörande 👍 rekommenderas varmt ❤️
”Upplever att jag är bättre i balans idag och har mer energi, mer fridfull
stilla energi, om du förstår vad jag menar”
”Känner mig mer beslutsam om vägen framåt, att jag ska göra nåt annat i min karriär”
”Det känns viktigt att hitta flera verktyg för återhämtning och att vara i
ett kärleksfullt sammanhang med andra kvinnor”

Under fyra torsdagar i september går vi igenom grunderna i hur du hittar tillbaka till din självläkande förmåga. På yogamattan får du möjlighet att lyssna inåt, släppa det du inte vill ha längre, bli av med stelhet och smärta och känna lugn, glädje och frid. Kursen är enbart för kvinnor!

Du kommer lära dig:
– funktionell healingteknik
– stretchövningar och handmassage för dina händer och handleder
– andningsövningar och hur du aktiverar diafragman
– balansering av dina energikanaler
m.m

Vi jobbar med våra händer och handleder
Du blir mjuk, stark och smärtfri

Vi gör också guidade meditationer/upplevelser

I dessa meditationer går du in i en process av inre upptäckt och personligt helande. Du kommer att träffa dig själv på olika medvetandenivåer. För varje meditation du gör avslöjas en aspekt av din unika historia, känslor, motivationer, avsikter och skuggor. När du möter ditt jag och ditt högre själv kommer du få svar på dina frågor från ditt eget hjärta. . Läkning sker när du upptäcker din inre värld.

Din högre intelligens kommer ge en tydlig och klar vägledning om vart du är på väg. Helt enkelt en process för vårt inre själv att uttrycka sig. Tillsammans skapar vi en arena och en möjlighet att öppna våra hjärtan och se vad som är gömt inuti.

Är detta något för dig?
Det här är för dig som är redo för en större och djupare kännedom om dig själv, din andliga kropp, känslomässiga kropp, fysiska kropp men framför allt din energikropp.

Genom att lära känna just ditt energisystem kan du hitta ditt sätt att läka, inifrån och ut.

Vi har alla möjligheten att aktivera vår kropps naturligt, självläkande förmåga.

Med enkla modaliteter och tekniker kan du själv spela en avgörande roll i ditt eget helande. Det kan t ex vara genom Qi-balansering, akupunktur, ayurvedisk medicin, shamansk healing, reiki, chakraarbete, Qigong, meridian clearing m m.

Du kan, med andra ord, praktisera olika former av energimedicin beroende på vilket resultat du vill uppnå.

Istället för att fokusera på symptomen och behandla den från ett yttre perspektiv, som västerländsk medicin oftast gör, fokuserar energimedicin på att bygga och harmonisera din livskraft. Med en stark livskraft blir det lättare att kunna hitta och ta itu med orsaken till dina obalanser och därigenom kan du läka dig inifrån.

Du kan naturligtvis också utnyttja det bästa av båda världarna.

Hälsodesign, med hjälp av energimedicin, ger dig möjlighet till ett mer holistiskt sätt att läka. Du jobbar inte bara med din kropp och ditt sinne utan du jobbar också med dina känslor, eventuellt tidigare trauman och vid behov även relationer.

Du kommer bl a jobba med det som idag ligger på en undermedveten, bortträngd nivå, som tar din energi och hindrar dig från att leva i din fulla potential.

Kursen innehåller bl a:

  • Hur du tar itu med de djupa orsakerna och obalanserna, på energinivå, istället för att fokusera på symptomen
  • Andningstekniker som gör att du kan omvandla stress till ett skönt lugn och ta dig ur kamp/flykt för att få tillgång till ditt sanna och kraftfulla autentiska och helande Själv
  • Hur du arbetar med din ”inre healer” som kompass för att vägleda dig till det exakta nästa steget du behöver i din utveckling och ditt helande
  • Hitta din förmåga att ta bort undermedvetna blockeringar till hälsa, prestation och manifestation genom att bygga nya neurala kopplingar i din kropp
  • Hur vi ska navigera i vår snabba, föränderliga värld, med djup visdom om oss själva och våra behov som en sann Självhealer

Låter det spännande? Anmäl dig här!

Praktisk information:
Starttid är 18.00. Du behöver vara på plats och landa på yogamattan senast 17.50. (dörren låses 18.00 så kommer du senare kommer du inte in)
Ha på dig mjuka sköna kläder som du är bekväm i. Rörelserna vi gör är enkla att utföra, sittandes, stående och liggandes på mattan. Du kommer att ha tillgång till filtar och kuddar så du kan göra det bekvämt för dig, allt för att din stund ska bli så givande och läkande som det går.
Målgruppen är kvinnor i alla åldrar.
Du behöver inte ha några förkunskaper utan kom som du är. Alla har vi en självläkandeförmåga inom oss och du behöver inte ha gått någon Reikikurs innan.

Plats:
Hälsostudion i Gröndal, Stockholm. Maskinistgatan 1. Närmaste T-bana, Liljeholmen och promenad 8 minuter alt. ta tvärbanan till hållplats Gröndal.

Nästa tillfälle kommer bli när tillräckligt många har anmält intresse. Hör av dig om du är intresserad så sätter jag upp dig på väntelista.

Pris:
1.500 kr
(för företag tillkommer moms)

Varmt välkommen!