logga med text stor 2
2016-04-29 19.29.23-2
Hösten 2020
Hej!
Hösten är här, dagarna blir kortare och mörkret väller in. Vi kan antingen förbanna mörkret eller tända ljus, som talesättet säger. Jag älskar att tända ljus och tänder gärna många. Nu har vi strax klarat oss igenom november och idag är det första advent och verkligen läge att tända och pynta.
Glad Advent till dig och dina nära och kära.

Jag väljer att vara optimistisk när det ser ut som det gör i vår värld.
Jag hoppas att vi om några månader kan komma ut på andra sidan med nya insikter och större medvetenhet om vad som verkligen är värdefullt för oss.
Kanske har vi hittat nya sidor hos oss själva, återupptagit värdefulla relationer, fått tid att sova lite extra, vara i naturen mer och laga lite godare mat.
För säga vad man vill, men hjulen kan inte snurra så fort just nu och för de allra flesta är det en bra sak. Det blir lättare att hinna med. Att ha en almanacka som inte är fullproppad med aktiviteter är otroligt befriande. Det tycker de allra flesta.
Sjukdom, konkurs och svåra ekonomiska lägen är inte roligt alls. Men många har lyckats vända det till något positivt. Passat på att utbilda sig, engagera sig i samhällsarbete, ta hand om kroppen genom träning, sinnet genom att vara ute i naturen och själen genom att vårda vänskap och relationer.
Så jag väljer att hoppas på att det blir bättre. Inte som det var, utan mycket, mycket bättre.

Inget nyhetsbrev utan att flagga om möjlighet till personlig utveckling. 15-16 januari är det dags för Usui/Holy Fire III etapp 1 igen. Häng med från början och ta din Master i september nästa år. ”det bästa jag någonsin gjort för mig själv” som en av kursdeltagarna skrev i utvärderingen. Eller som en annan sa från hjärtat ”asså, detta borde alla göra för sin egen personliga utvecklingsskull"
Anmälningarna börjar droppa in, så häng på du också.

Ta hand om dig för du har bara - Just Nu!
//Anki - din egen hälsodesigner
20180111_134300

Pandemin och behandlingar

Vi följer utvecklingen av smittan i Stockholm och vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.
Vi har valt att inte helt stänga ned vår praktik och fortsätter att ha den öppen tills vidare men i mindre omfattning och med de försiktighetsåtgärder vi redan har idag.
Vi har alla ett ansvar gentemot samhället att göra vad vi kan för att hjälpa till att förhindra spridning av viruset. Om du hyser minsta osäkerhet eller tvivel på om du vill komma till din avtalade tid så lyssna till det och avboka. Likaså om du känner av minsta symtom till förkylning ber vi dig att genast avbokar
Självklart debiterar vi inte avbokningar.

Det är viktigare än någonsin att ta hand om sig och ett sätt är att fortsätta gå på behandlingar. Vid mycket hemarbete sitter du kanske inte så ergonomiskt som du brukar. Det börjar ofta med en stelhet som sen brukar övergå i en molande värk. Om du inte lyssnar då och gör något åt detta kan du få dras med smärta längre än nödvändigt. Helande massage, bindvävsmassage eller Reikibehandling kan både förebygga och hjälpa dig komma till rätta med eventuella problem. Läs mer om vad som kan passa för just dig och boka din tid här
Har du frågor eller funderingar kring detta så är du hjärtligt välkommen att höra av dig.
2020-09-04 15.16.09

Nästa års kurser i Usui/Reiki Holy Fire III:

15-16 januari, etapp 1
12-13 mars eller 14-15 maj, etapp 2
September Reiki Master Teacher.
Varmt välkommen!

Sagt om våra kurser:
"Jag vill tacka detta par varmt för deras engagemang och deras sätt att sprida, lära ut och delge tankar kring Reiki! Höjdpunkten har varit att få ta del av er syn på Reiki, ert förhållningssätt till Reiki som enskilda individer men även som ett par samt att få möta dessa fantastiska människor som har sökt sig till er kursverksamhet. Efter en kurshelg hos er är man så stark, så fylld och så full av ro-känslor!"
2020-09-06 17.40.14
facebook instagram 
logga med text stor 2
MailPoet