logga med text stor 2
anki2
Maj 2020
Andas bör vi annars dör vi.
Med medvetna andetag blir hela livet mer medvetet, mer levande! Jag brukar roa mig med att leka med ord och metaforer. Jag andas in min ande, min själ, mitt själv. Jag andas ut och låter min ande, min själ, mitt själv ta min plats här på jorden. När vi slutar andas in vår ande, ner i vår kropp, så far den iväg och påbörjar en annan resa. Då är det dags för något annat, men tills dess behöver vi ta hand om både den och kroppen den ska vara i.

Covid19 ger sig på våra andningsorgan. Det vet vi vid det här laget. Eftersom dina andningsorgan går att träna, precis som vilken annan muskel som helst i kroppen, erbjöd vi i början på maj en serie övningar via vår Facebooksida Assent Hälsodesign med början 1/5. 5 dagar, 5 minuter, 5 övningar och lite teori. Tack alla som deltog och tack för den fantastiska responsen. Jättekul att ni hade nytta av övningarna.

Missade du det? Då finns alla övningarna samlade här.

Stort tack också för responsen på "Våra psykologiska reaktioner i sorg och kris" (månadsbrevet i april)
Många kunde plötsligt förstå sin egen eller sin partners reaktioner. Värdefullt nu, när vi kanske är instängda tillsammans och har mer tid ihop, på ett helt annat sätt än tidigare.

Ta hand om dig och varandra!
Massa ljus och kärlek
//Anki - Din Hälsodesigner
IMG_4336-1
Coaching online
Många tar nu även emot för samtal online, även undertecknad. Skicka ett sms till 0720-60 53 63 så hittar vi en tid eller välj någon annan som kan coacha dig i det du behöver just nu. Uthålligheten behövs för att vi tillsammans ska klara ta oss igenom denna tiden så därför förlänger jag mitt erbjudande även under maj månad: 50% rabatt (410kr istället för 820kr) när du bokar 5 gånger. Första konsultationen är alltid kostnadsfri.
2019-11-23 14.28.55-2
Kommande kursdatum:
UsuiReiki / Holy Fire III
etapp 1, 15-16/5 FULLT
etapp 2, 22-23/5, 1 plats kvar

KlientDialog 30/5 NYHET! För dig som möter människor. 1 plats kvar!
Alla kan vara en god lyssnare. I kursen lär du dig bland annat hur du gör för att verkligen visa att du lyssnar på den som behöver någon att prata med. Läs mer om kursen här

Läs mer om Reiki och kurserna här

Varmt välkommen!
2018-08-02 11.36.44

Månadens visdom:

Jag ser min stig men vet inte vart den leder. Att inte veta vart jag är på väg är vad som inspirerar mig på min resa. – Saint Augustine
facebook instagram 
logga med text stor 2
MailPoet