logga med text stor 2
anki2

Stort tack till dig!

För två månader sedan lanserade vi Assent Hälsodesign. Det har varit två intensiva månader och just du har hjälpt oss förgylla tiden genom möten, träningar, behandlingar m. m.
Stort tack för det!! Du är guld värd!

För mig har dagarna varit den bästa blandningen av det mesta i hälsans tecken. Det som driver mig och som gör att jag somnar i tacksamhet och med ett leende på kvällen, är vetskapen att jag hjälpt någon må lite bättre på något sätt.
Tror att det är därför vi är här. För att hjälpa varandra att bli våra bästa jag. Hjälpa varandra att hjälpa oss själva att må så bra det går just nu.

För vi har bara - Just Nu!
Ta hand om dig!
//Anki - din egen Hälsodesigner


2017-10-21 12.25.20-1
fantasy-2904111__340Reiki Grundkurs, etapp 1

Alla kan lära sig Reiki. Läs mer om hur du kan boosta din personliga och andliga utveckling, fylla på dina energinivåer, öka din intuition och mycket mer.

Favorit podd just nu - 4health med Anna Sparre!

Hittade Anna för några veckor sedan. Jag letade efter fakta inför en föreläsning jag skulle ha kring temat "kraft och mat" och Annas podd dök upp. Anna delar generöst med sig om massa kunskap om hälsa. Du kan botanisera bland hennes blogginlägg och 166 poddar och säkert hitta det just du vill förkovra dig i.
Avsnitten är relativt korta och kärnfulla.
Kan varmt rekommenderas när du har lite tid över och vill lära dig mer om dig själv och ditt fantastiska system - kroppen.

Veckans träningstips:

Din rörlighet!

Det spelar inte så stor roll om du är stark och om tekniken sitter. Är du orörlig blir din värld automatiskt begränsad. Och vad finns det för mening i begränsning? Jag är tvärsäker på att det allra mesta går att rätta till om det blivit obalanser, smärtor eller vad nu begränsningen består av. Så många solskenshistorier stärker mig i den tron.

Många av er har fått uppleva känslan av att stå på mattan Athletic 1080 och känt på kroppen i olika rörelseplan. Mattan ger verkligen en fingervisning om hur rörelsekedjan fungerar, ända nerifrån tårna upp genom knän, höfter, axlar och ut i handleder och fingrar. Med ett träningsprogram för just dig går det i de allra flesta fall att komma tillrätta med det mesta.

Har du inte testat? Passa på under november/december då det är halva priset för att så många som möjligt ska kunna prova och få den hjälp som behövs.
Varmt välkommen att boka in en tid!

IMG_7029

Månadens visdom:

Dröm inte bara om det!

Stina 5 år
facebook instagram 
logga med text stor 2