logga med text stor 2
anki2
Nyhetsbrev februari 2020

Gör du det du älskar och brinner för?

Med facit i hand blev förra året ganska omvälvande. Fick erfarenhet av NDE(near-death-experience) samt hur det känns att åka blåljus i ambulans med misstänkt TIA.
Den största lärdomen jag tar med mig från de erfarenheterna är just vikten av att inte slösa bort en enda minut på oväsentligheter, inte skjuta upp drömmar samt värna om relationer till mina nära och kära.


Livet snurrar på och för många handlar dagarna om att få ihop vardagspusslet, hantera stressen och längta till fredagen eller semestern. Ibland behövs hjälp för att ta ut riktningen. Ibland behövs en liten knuff i den riktningen för att ta steget och inte blir stående på det där benet. Våga byta jobb, starta eget, bli anställd, flytta, byta partner, ja, vad det nu kan vara som just du skulle behöva ändra på. Ändra på för att må fullt ut gott varje dag.

Längre ner kan du läsa om ett av alla tips på hur du tar ut din riktning och hittar syftet med just ditt liv.
Har du inte tid att läsa ända dit så blir "snabbtipset" börja meditera och yoga varje dag. I stillheten och tystnaden med dig själv finns din visdom. Lyssna klokt.

Ta hand om dig!

För du har bara - Just Nu!
//Anki - din egen Hälsodesigner
2017-07-07 09.15.45-2

Utbilda dig till Reiki Master Teacher!

Redan efter etapp 1 kan du starta praktik och ge healing till dig själv och andra. En del går utbildningen bara för sin egen skull, andra vill kanske helt byta bana. Med hjälp av Reikin går det både att hitta sitt syfte i livet och ta ut en ny riktning om du behöver det. Oavsett får du med dig en djup personlig utveckling.

Läs om vad en Reiki Healer gör.

Vi satsar nu på fler kurser för att nå ut till fler som vill hitta sin inre Healer, vill vässa på sin intuition och leva mer i sitt autentiska Själv.
Vi vill hitta fler som vill förstå sitt syftet med livet, fler som vill leva mer i sitt flödet och i sin sanning.
Fler som vill lära mer om att läka sig själv och andra.
I våra Reikikurser kan du gå alla tre stegen under våren och hösten. Vi följs åt, som medresenärer i din utveckling, och finns som stöd och hjälp för dig under hela din process.
När du sen gått Mastern är du välkommen att delta på etapp 1 och 2 när du vill repetera, kanske assistera och förkovra dig ännu mer.
Resan med oss själva är en pågående, spännande och utvecklande process. Kan ibland beskrivas som skräckblandad förtjusning. Då är det skönt att veta att det finns någon som stöttar och som håller en hårt i handen när det behövs. Mer om självförverkligande här
Varmt välkommen att hitta din inre riktning tillsammans med oss! Kurser under vår/höst
Etapp 1, 17-18 april
Etapp 2, 22-23 april
ART/Master, 4-5-6 september

Om du väljer att gå alla tre etapperna hos oss får du 2.500 kr i rabatt på Masterkursen!
Läs mer här
Varm välkommen!
30 dagars yoga med Adriene!
Vissa saker är bara att göra, tänkte jag. Och med det skaffade jag mig en ny och faktiskt efterlängtad vana - att yoga varje morgon. Denna stund för mig själv, i mig själv sätter intentionen för resten av dagen. Kan varmt rekommendera Adriene på youtub.
Testa! Vad har du att förlora?
Skärmklipp 2020-02-03 13.36.57
20190413_113936

Månadens visdom:

”Ju högre vi flyger, desto mindre ser vi ut för dem som inte kan flyga.”
- Nietzsche

facebook instagram 
logga med text stor 2
MailPoet