logga med text stor 2
2017-07-07 09.15.45-2
Eller tillåter du dig att njuta?
Beroende på vad du är van vid i din vardag har du säkert olika sätt att hantera det som händer i samhället just nu. Om du är van att prestera, leverera och få saker och ting gjort, kan ett sådant här tillfälle att få återhämtning bara gå dig förbi utan att du ens märker det. Vore inte det lite synd?
Om du inte av olika anledningar kan/får gå till jobbet så ge dig själv tillåtelse att njuta av det. Att få ta det lugnt. Att bara få vara. För vad är alternativet? Även om du stressar upp dig med en inre piska som påminner dig om allt som du nu inte hinner, så hjälper inte den delen dig alls i detta läget.

Skanna av din kropp och hitta lugnet och avslappningen. Ta djupa lugna andetag, notera om kroppen är spänd någonstans och släpp taget. Våga ta in tacksamhet och glädje som ett tillstånd i dig själv. Tillåt dig att njuta av den tiden du fått just här och nu. Trots att det, där ute, ser ut som det gör.

Och till dig som kämpar för att hjälpa andra. Kanske inom vården, räddningstjänsten eller någon annan position i samhället som gör skillnaden just nu. Vi andra behöver dig. Så glöm inte ta hand om dig själv också.

Boosta ditt immunförsvar
Dina celler behöver bra näring för att kunna bygga
nya, friska starka celler. Celler som kan stå emot virusattacker. Njut av ren oprocessad mat och drick mycket vatten och grönt te.
Ut och rör på dig. Skogsbada. Ta långa sköna promenader, lyssna på bra musik, en bra bok eller en podd.
Stäng av nyheterna ett tag. Sätt på en rolig film och skratta högt. Eller varför inte ringa till någon som du inte pratat med på länge. Ligg i soffan och prata bort en timme, du vet, som du kanske gjorde när du var tonåring. Och berätta för din vän att det är ok att njuta och passa på att återhämta sig från den vanliga vardagen.

Varför inte få till den där dagliga yogarutinen?
30 dagars yoga med Adrianne

Var närvarande och njut av att bara få vara. När du sänker din stressnivå och istället höjer din nivå av glädje och tacksamhet så bidrar du till ett kollektivt större lugn. Dina vibrationer av energier påverkar på ett högre plan. Bidra, från ditt lilla hörn av världen med det du kan i form av lugn och tacksamhet. Sänd kärlek och stärkande tankar till alla som behöver det på något sätt. Sitt en stund i stillhet och dela med dig av all den kärlek som just du har inom dig, ut i världen. Det gör skillnad.

Så, om det så bara är för en stund, ge dig själv tillåtelse att ta det lugnt och släpp eventuell oro och rädsla. Fyll dig med din bästa känsla och njut!

Allt gott
//Anki - din egen Hälsodesigner
2020-02-16 16.46.48
facebook instagram 
logga med text stor 2
MailPoet