logga med text stor 2
anki2
Nyhetsbrev november
Ibland är det lätt, ibland är det bara en lång, tröttande utmaning. Går det att alltid ha bra relationer? Mitt svar är: Ja, definitivt. För vad handlar det om egentligen?

Vi börjar med din viktigaste relation

Den längsta, mest värdefulla och viktigaste relationen som du har med någon är relationen du har med dig själv. Alla andra relationer kommer och går. Även de äktenskap som slutar med ”tills döden skiljer oss åt” slutar förr eller senare. Den person som du spenderar hela livet med är dig själv. Din relation med dig själv är evig.
Hur ser den relationen ut?
Vaknar du på morgonen och blir lycklig över att hitta dig själv där? Är du en person som du tycker om att vara med? Tycker du om dina egna tankar? Skrattar du tillsammans med dig själv? Älskar du din kropp? Är du nöjd med att vara tillsammans med dig själv i ditt eget sällskap? Skulle du vilja vara gift med dig själv?
Om du inte har en bra relation med dig själv, hur ska du då kunna ha en bra relation med någon annan? Om du inte älskar dig själv kommer du alltid att leta efter någon som kan bekräfta dig, göra dig ”hel”, göra dig lycklig.

Attrahera hälsosamma relationer

Att vara behövande är ett säkert sätt att attrahera en relation som inte kommer att kännas bra i längden. Författaren Wayne W.Dyer säger:
“I en relation där två människor blir en, blir resultatet alltid två halva människor” Om du förväntar dig att den andra personen ska ”fixa” dig, hjälpa dig vara lycklig, så lägger du kontrollen utanför dig själv. Du blir beroende av något som du inte kan kontrollera och det medför i sin tur att du är helt i händerna av yttre omständigheter. Hur känns den tanken?
Saknas något i din nuvarande relation?
Har du en relation med en partner idag? Ser ni varandra i vardagens alla göromål, stress och press? Hinner ni lyssna? Känner du ibland att det finns mer potential för er än vad ni ger uttryck för? Det finns inga quick-fix. Sorry! Men det går att fixa på sikt.
Det du först behöver göra är att skaffa dig en hälsosam, givande och inspirerande relation till dig själv. Den relationen ska vara så stark och hälsosam att du inte behöver någon annan för att ”fixa” dig eller för att göra dig hel och lycklig. Det fixar du själv. Du är med andra ord så lycklig med dig själv att du inte behöver en annan människa för att vara lycklig. När du landat i den relationen finns det möjlighet att titta på er gemensamma relation. Tillsammans.
År ni redo för utveckling och fördjupning i er relation? Läs mer om vår kurs för par längre ner eller skicka detta vidare till någon du bryr dig om och som behöver det.
Ta hand om dig/er!

För du har bara - Just Nu!
//Anki - din egen Hälsodesigner
2017-09-03 11.53.39
Kursledare:
Jens Josefsson Holmström
Jens har en bakgrund som programmerare och IT-konsult. Han är diplomerad psykosyntesterapeut och auktoriserad counseler. Jens är en eftertraktad föreläsare och utbildare och har bl a jobbad med Räddningstjänsten, Svenska kyrkan, Kommun och landsting med utbildning och krishantering. Sen i maj 2018 är han även Holy Fire II Reiki Master/Teacher. Jens jobbar med hållbar utveckling av organisationer, grupper och individer.
Anki Josefsson Holmström
Anki har en bakgrund som polis och förändringsledare. Som fd.lärare på Polishögskolan har hon bred erfarenhet av utbildning, lägga upp och leda kurser samt handledning i svåra samtal. Hon jobbar idag som Hälsodesigner och hjälper människor hitta tillbaka till sin balans och sin egen självläkning. Anki har varit Usui Reiki Master/Teacher sedan 2005 och sedan maj 2018 äv Holy Fire II Master.

Nästa kurs i Reiki Holy Fire II

Reiki för par, etapp 1, 23-24 november eller 26-27 januari
Reiki för par, etapp 2, 1-2 mars

För mer info hör av dig till anki@assent.se

Vi vet hur värdefullt det är med Reikins kraft i vårt äktenskap. Den för oss närmare varandra, ger oss den där extra lyhördheten och en förmåga att vara tydligare i vår kommunikation. På något sätt blir attraktionen starkare, intimiteten djupare och kärleken större.
På vår kurs i Reiki för par får du jobba både med dig själv och din egen utveckling samt tillsammans med din partner. Det är vår förhoppning att ni ska få nya insikter både om er själva och varandra. Hitta nya dimensioner i er relation, fördjupa, höja, ja, det just ni behöver. Det blir skratt, igenkänning, aha-upplevelser, närhet och ny kunskap. En investering i er själva för resten av livet.
Varmt välkomna!
IMG_6411

Månadens visdom:

"Äktenskapet handlar inte om att bli kär, det handlar om att fortsätta vara det"

Okänd
MailPoet