Varmt välkommen på våra träffar och kurser

 

MARS

1-2 mars

Usui Reiki Holy Fire III, etapp 1, Grundkurs – FULLT

30 – 31 – 1 mars/april

ART/Reiki Holy Fire III Master/Teacher – Spanien – FULLT

APRIL

13 april

En heldag med Reiki. I regi med Reikiförbundet.

Reikiförbundet bjuder in till informationsträff om Reiki under förmiddagen den 13 april – detta är för alla nyfikna som vill veta mer!

Är du nyfiken på Reiki och vill veta lite mer om vad det är? Då är du välkommen till Reikiförbundets informationsträff. Vi berättar vad Reiki är, de olika stegen i kurserna, effekter och användningsområden med mera. För att du ska få uppleva Reikienergin håller vi en Reikimeditation och du får en kort prova-på behandling.

Informationsträffen är kostnadsfri och du anmäler dig på Reikiförbundets FB- sida i eventet.

Reikiförbundet bjuder in till Reikiträff på eftermiddagen den 13 april – detta är för dig som gått någon form av Reikikurs.

Välkommen att mötas och dela Reiki med andra Reikiutövare. Alla Reikiutövare är välkomna att vara med. Kostnadsfritt för Reikiförbundets medlemmar och 100 kr för dig som inte är medlem.

Vi har märkt en ökad efterfrågan på arenor för Reikiutövare att mötas och erbjuder en eftermiddag att träffa likasinnade och dela Reikienergi med varandra. När flera Reikiutövare samlas flödar livsenergin. Vi knyter vackra band till varandra och fyller på med ljus och glädje.

Du ger och tar emot från flera terapeuter samtidig och får en riktig energiboost. Om du känner dig ringrostig så är det här ett utmärkt tillfälle att komma igång igen. Du som ofta ger Reiki får ett tillfälle att även ta emot. Balansen mellan att ge och ta emot är viktig.

På programmet – Reikimeditation, gruppreiki, omvärldsbevakning och fika till självkostnadspris.

Vi som tar emot är Reikiförbundets ordförande Ann Gripenlöf, utvecklingssamordnare Anki Josefsson Holmström, webbmaster Jens Josefsson Holmström. Reikiförbundets mässgrupp Eva Carlsson, Nina Åhström och Marie Sandelius.

Mer info på Reikiförbundets FB-sida. Varmt välkommen!!

25 april

Reikikväll – anmäl genom att swisha 100kr till 123 583 11 69. Begränsat antal!

Välkommen med din anmälan!

//Anki