logga med text stor 2
anki2
Juli 2022
Hej vackra själ!
Tack för att du prenumererar.

Plötsligt är sommaren här. Jag glömmer gärna hur mörkt och kallt det varit, hur isiga gatorna var. Nu vill jag bara njuta av all grönska och att det inte är minusgrader.

När jag skriver detta sitter jag under en bananplanta i Kalifornien. Till höger om mig har jag en liten damm med två sköldpaddor. Det porlar rofyllt från den lilla fontänen. Till vänster om mig står ett citronträd med lysande gula citroner mot den klart blå himlen. Jag njuter.
F6CDBD14-F1BF-4E05-8418-168E5285523D
Jag är och hälsar på min ena dotter, hennes man och deras två Huskyhundar. Livet är annorlunda här mot hemma. Mitt liv blir väldigt annorlunda här. Hundarna, stranden, solen, oceanen. Jag känner mig hemma. Lika hemma som jag gör i Gröndal. Jag känner mig hemma i mig själv, på båda ställena.
8483A211-1602-4F2D-A4A9-C01632D14939
När jag ser tillbaka på de fyra åren som jag nu gått utbildningen till Pyksosyntesterapeut, är det inte så lätt att komma ihåg hur det var innan. Förändringar inom oss sker ofta gradvis och det är svårt att komma ihåg hur det var att inte kunna, att inte veta. Så är det med all kunskap. Det brukar kallas ”The curse of knowledge”. Läser mina dagboksanteckningar från åren som gått med stor ödmjukhet och tacksamhet. Tänker på den inre frihet jag känner nu när jag kan göra medvetna val i vardagen, mot hur jag förut inte hade koll på vad som egentligen styrde mig. Var det drifter inifrån mig eller förväntningar utifrån?

Kommer ihåg att jag hade otroligt svårt att veta vems känslor det var som jag snappade upp. Kom det inifrån mig själv eller kom det från den jag pratade med. Att kunna sortera och förstå vad som är mitt och vad som är andras, att välja vad jag vill agera på och vad som inte är värt min energi är otroligt skönt.

Vi blir aldrig färdiga. Det finns alltid nya djup och högre höjder att upptäcka inom oss själva och jag tycker det är spännande och intressant att få vara här en stund på jorden och utforska.

Det finns mycket jag skulle kunna säga om Psykosyntesen och jag kommer skriva om de olika grunderna längre fram. Men först ska jag ta sommaren till att integrera, vila och bara njuta av familj och vänner. Vill du läsa mer och kanske är nyfiken att gå Essentials för din egen skull, så hittar du mer information här. Essentials är en 5 dagars intensivkurs i Psykosyntes och en inre resa med djup och höjd. Alla har nytta av den och jag kan varmt rekommendera till den som är intresserad av sin egen utveckling.
F93A1A21-5CE8-4C0A-A283-4848C3D02E70_1_201_a
Jag fortsätter med Reikikurs etapp 2, 1-2 juli (fullt)
och ReikiMasterkurs 9-10-11 september (två platser kvar)
Läs mer och anmäl dig här.
Efter dessa kurser kommer jag göra uppehåll ett tag med att hålla Reikikurser. Jag kommer att fokusera på mina praktikklienter och att bli klar Psykosyntesterapeut.
Du som vill gå kurs kan hitta duktiga Reikiutbildare på Förenade Rekiförbundets hemsida.
1D5A76ED-9242-4B31-BAD0-85B95CEE65DF
Att få ynnesten att jobba med praktikklienter är ett fantastiskt roligt och spännande jobb. Tillsammans hittar vi vägar till inre frihet och medvetna val i just deras liv. För även om vi i grunden har samma behov som människor, så har vi byggt upp våra liv, våra försvar, våra beteendemönster på olika sätt. Det viktiga är att hitta just var och ens sätt. Jag är tacksam för att jag får vara med en stund på deras resa, få hjälpa och stötta och gå vid sidan om som en kartläsare som föreslår olika vägval. Sen är det klienten som väljer och tillsammans utforskar vi terrängen. De blir också mina läromästare i att hitta nya djup och höjder inom mig själv. Och så fortsätter det. I ett oändligt kretslopp av lärande i varje relation, i varje möte. Det är i relationer vi har gått sönder och det är i relationer vi kan läka och det är viktigt att vi finns för varandra på alla sätt och i alla sammanhang. På våra egna villkor. Mjukt, inkännande och respektfullt.

Önskar dig en fin sommar med nyfikenhet och öppenhet på dig själv och de du möter. Kanske kan du hitta nya djup inom dig och upptäcka,med förundran, ny potential som du inte visste att du hade.

Vi ses

Massa ljus och kärlek till dig!
Just nu - Bara du
//Anki - Din Hälsodesigner
4C3FB527-1575-4D83-9460-11B6C577B953
facebook instagram 
logga med text stor 2
Email Marketing Powered by MailPoet