logga med text stor 2
anki2
September 2020
Hej!
Sitter här och är ”Reikihög”. Ett uttryck som myntades under helgens Reiki Masterkurs. ”Vem behöver film när livet händer” var fler uttryck som myntades.
Är otroligt glad och tacksam för att sju nya Reiki Mastrar i Holy Fire III nu är diplomerade. Fantastiska, härliga, insiktsfulla och lyhörda. Att ha fått följa deras utveckling under året som gått är svårt att beskriva i ord. Så vi säger bara TACK!! Och stort lycka till på den fortsatta inre resan! Världen behöver er!

Följ oss på Instagram och Facebook och få deras bild av hur det är att vara Reiki Master och varför de valt att gå denna väg i sin personliga och andliga utveckling. Kanske blir någon av dem din ”reskamrat” ett tag framöver om du är mer nyfiken på vad Reiki kan göra för dig? Kan varmt rekommendera allihop!

Nedan kan du läsa om vilans magiska funktion. Och kanske kan du få tips ifall du går omkring med smärta i kroppen? Tänk om det bara är din bindväv som blivit stel? Mer om bindväv.

Ta hand om dig för du har bara - Just Nu!
//Anki - din egen hälsodesigner
2020-09-06 17.40.14

Vilans magiska funktion

Hur gör du när du ska vila? Tar du mobilen och sätter igång att scrolla i diverse flöden? Eller kollar på någon serie för att rensa hjärnan? Gör gärna det, men se det inte som vila. Kvalitet i din vila får du när du är med dig själv och dina egna tankar, när du är häronärvarande. Det kan vara en sån enkel sak som att bara dricka en kopp te eller kaffe, njutningsfullt och långsamt och fånstirra ut i luften. Eller ta en promenad och lämna mobilen hemma. Gärna i naturen. Att skogsbada med mobil känns som någon form av obalans, eller hur? Bada i havet gör vi inte heller med mobilen i fickan.
Sen finns det ju massa andra sätt att vila på också, dansa, sjung, lyssna på musik, ta ett bad eller bara sitt eller ligg och andas. Ställ klockan på 20 minuter och känn hur välgörande det är att gå ner i varv.

Framför allt – släpp taget om mobilen. Både det fysiska taget och den psykiska pressen att du hela tiden behöver kolla något.

Ont i onödan?

Väldigt många går omkring och har ont i onödan. Många gånger går smärtan i kroppen att komma tillrätta med genom att bindväven blir smidigare och rörligare. Nyfiken på vad du kan göra för dig själv? Klicka in här och läs mer.
Är extra glad att Helen på Hälsostudion startar igång yinyoga klasser. Kolla in på hennes hemsida yogakosthalsa.se. Där finns massor med inspiration så att du kan ta hand om kroppen och din bindväv genom yogans fantastiska värld.
119072736_444400726476432_3194712819025621899_n

Gillar du superfrukten avokado?

Eller tycker du att den är för fet? Denna superfrukt som innehåller så mycket nyttigheter är faktiskt riktigt bra för dig att äta. Det enkelomättade fettet är bra för alla strukturer i kroppen och viktigt för hjärna och hjärta.

Den innehåller också massor med kostfiber, ca 25% av dagsbehovet och rik på vitaminer och mineraler. En matvara som helt enkelt stärker hälsan. När jag blir trött på att chansa och tycker att det är för dyra för att riskera att de är svarta och tråkiga brukar jag köpa fryst. Jättegott att göra olika röror på, mixa i smoothies eller bara som de är i en matig sallad. Bra mat är också viktigt för din bindväv och ditt välbefinnande.
Jag tror inte på olika dieter. Jag tror på så ren och oprocessad mat som möjligt, att undvika socker och andra konstgjorda medel. Hälsan är ett resultat av din livsstil, som shamanerna säger.
Du är värd det bästa!

Varmt välkommen på höstens kurser:

Usui Reiki/Holy Fire III, etapp 2, fortsättning, 18-19/9
Usui Reiki/Holy Fire III, etapp 1, grundkurs, 27-28/11

Usui Reiki/Holy Fire III, etapp 1, FÖR PAR, 23-24/10

Läs mer och anmäl dig under kurser

Månadens visdom:

"Titta på samma sak, men se något annat. Ny möjlighet varje dag"

@assent.se
facebook instagram 
logga med text stor 2
MailPoet