logga med text stor 2
anki2
Nyhetsbrev våren 2019

Ett fält av energi

Du har skurit dig och fått ett sår. Kanske tvättar du det, sätter på ett plåster om det blöder mycket och sen tar du för givet att det ska läka, att kroppens fantastiska intelligens ska ta hand om det. Och det fina är att kroppens intelligens gör det. Samma intelligens som skapade dig, med allt vad du är.
Ibland glömmer vi liksom bort att samma läkning händer på insidan. Kroppen strävar hela tiden efter att bli frisk, att välja det goda utefter de förutsättningar du ger den. I tidigare nyhetsbrev kunde du läsa om hur varje cell består av energier och hur dessa och därmed vår kropp blir påverkade av stress på olika sätt.
läs brevet här
Det forskare och nästan alla andra också vet idag, är att vi är omgivna av ett energifält. Om vi tänker tanken att vi ÄR energifältet, vad öppnar sig då för möjligheter egentligen? Går det att tänka annorlunda kring vilka vi egentligen är? För energier är ju i allra högsta grad föränderliga. Det har man också sett genom epigenitik och att våra celler, som hela tiden byts ut, kan programmeras om till att "göra om sig" till friska celler och därmed heala sig.

I detta nyhetsbrev kan du läsa mer om självläkning, energimedicin och kommande kurs. Du får också tips på smygträning och tekniska hjälpmedel för att lära känna din in och utsida.

Vintern blev intensiv som det ibland blir när allt händer samtidigt. Tack alla härliga själar som vi fått möta på Reikiträffar, kurser, i behandlingar och coachande samtal. Vi hade förmånen att hålla en Reiki Masterkurs i fantastiska Nerja i Spanien och fick prova på hur det var att jobba och njuta av sol och värme, samtidigt. Det gör vi gärna om.

Ta hand om dig!

För du har bara - Just Nu!
//Anki - din egen Hälsodesigner
2019-03-29 08.02.45-1

Ont i händer och handleder?

Har du ont i dina händer och känner inte riktigt att de kanske har samma kraft som de en gång hade? Oavsett vad det beror på går det oftast att rätta till. I grundkursen för Medveten Självläkning är händerna något som vi kommer att fokusera lite extra på. Händerna är viktiga och det kan gå att slippa värk, bli mjuk, stark och rörlig istället.

En annan del av kroppen som vi också kommer fokusera på under kursen för Medveten Självläkning, är diafragman. Ofta tar vi den för given och kanske inte alltid är medvetna om att vår diafragma reglerar 75% av vår andning.
Eva Moberg berättar på ett bra sätt vad diafragman gör och vilka symptom som kan visa sig om den inte gör det den ska. Kanske känner du igen några av dem och kanske använder du inte din diafragma på rätt sätt? Som Eva skriver så kan symptomen vara oro, spänningar, värk i huvud, nacke, rygg, armar, ben, kalla händer och fötter, rastlösa ben, myrkrypningar, kramper, orolig mage, inkontinensbesvär, potensbesvär, hjärtklappning, yrsel, sömnproblem och trötthet. På kursen lär du dig enkla tekniker och övningar som du har nytta av resten av livet och som du också kan lära vidare till nära och kära.

Den största delen av kursen kommer vi dock ägna åt att lära känna vårt inre och yttre energiflöde. När nergierna flödar som de ska och inte wobblar runt eller är blockerade, då mår vi som bäst och har kraft och energi att verkligen leva och inte bara "överleva". Har du gått någon form av healingkurs t ex Reiki vet du redan hur kraftfullt och härligt det känns när energikanaler och livsenergi flödar. Om du ännu inte gått någon healing/energikurs är du ändå välkommen. Alla har vi den helande förmågan inom oss och du börjar med dig precis där just du befinner dig.
Under trygg, lugn och guidad vägledning hittar du din kraft och inre styrka, lär känna dina energier och skapar förutsättningar för att kicka igång din självläkande förmåga.
Anmäl dig här till prova-på-kvällen 27 juni kl. 18.00-20.00
Varmt välkommen!

Smygträning

Smygträning. Älskar ordet och konceptet.
Blev så inspirerad av Anna Sparres intervju med Leila Söderholm. Hon pratade bl a om att få in träning på väldigt enkelt sätt, utan att behöva ta sig till gymmet, utan att behöva byta om och väldigt tidseffektivt. Tipset är att varje gång du går in i köket så gör du 5 knäböj alt. armhävningar mot bänken. Eller varför inte både ock. Det tar inte många sekunder och på en dag, en vecka, en månad har du fått ihop ett stort antal som du inte gjort alls annars. Snacka om smygträning!
Lyssna här
2018-08-02 11.36.44

Tekniska prylar för självläkning?

Oj vad det finns mycket intressanta och spännande prylar nu för tiden. Tekniska mätverktyg för att få koll på den inre konditionen av hjärta, puls, och nervsystem. Vet du t ex. vilken återhämtning som ger just dig bäst effekt? Vi samarbetar med Feelitbetter och i alla våra behandlingar får du ligga på en varm, skön ametistmatta. Genom en långsam frisättning av värme från de uppvärmda ametist-stenarna stimuleras kroppen och får den att slappna av.
Detta hjälper leder och muskler till avspänning, har en detoxande effekt och stödjer kroppen till återhämtning. Påvisat sig reducera stress och förbättra sömn. Spana in deras spännande koncept och sätt att se på stress och återhämtning. Eller varför inte boka in dem för en kul och givande träningsföreläsning om och för din hjärna. En riktig tankeväckare! Feelitbetter.se

matta2

Nästa kurs: Prova-på-kväll inför kurs i Medveten självläkning 27/6 kl. 18.00-20.00
Usui Reiki/Holy Fire III, etapp 2, fortsättningskurs, 28-29/6
Usui Reiki/Holy Fire III, etapp 1, grundkurs, 24-25/8
Grundkurs i Medveten självläkning torsdagkvällar i september med start 5/9.

Läs mer och anmäl dig under kurser
20190413_113936

Månadens visdom:

"Det du identifierar dig med, kontrollerar dig. Det du avidentifierar, kontrollerar du"

Roberto Assagioli
facebook instagram 
MailPoet